Geef je tuin een make-over met deze tips!

Wonen

Het mooie weer komt er weer aan en dan wil je ook even kunnen ontspannen in de tuin. Het is dan belangrijk dat de buitenomgeving er ook uitziet zoals jij dit wilt hebben. Je kunt er met slechts enkele aanpassingen een complete make-over aan geven. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar een keerwand. Met behulp van materialen van Mholf Bestrating heb je in een korte tijd de beste oplossingen op het gebied van deze wand. Lees daarom snel onderstaande tips en begin met veel inspiratie aan jouw eigen make-over. 

Een keerwand houdt alles op zijn plek 

Als je jouw tuin van een make-over wilt voorzien, merk je vaak al snel hoogteverschillen. Ook krijg je te maken met grind dat alle kanten op gaat als je deze wand niet plaatst. De wanden zijn daarom heel belangrijk tijdens de werkzaamheden die je uit gaat voeren. Alleen moet je dan wel gaan bekijken welke variant je nodig hebt. Er zijn namelijk drie soorten te vinden: L-vormig, T-vormig en hoekelementen. Met de hoeken kun je de verschillende stukken aan elkaar koppelen en zorg je ervoor dat je altijd een mooie afwerking hebt. Je kijkt hierdoor nooit tegen een onafgewerkte rand aan. 

Voor veel toepassingen beschikbaar 

Dan vraag je je waarschijnlijk nog af waarbij je een keerwand toe kunt gaan passen. Dit kan in feite voor veel verschillende onderdelen. Of je nu gaat voor een bloemenperk waar steentjes in moeten komen of juist een grote vijver aan wilt leggen, je hebt altijd de beste oplossingen tot jouw beschikking. De verschillende keerwanden zorgen er daarbij voor dat alles op zijn plek ligt en je jouw tuin strak af kunt werken. Ondanks dat de werkzaamheden veel tijd in beslag nemen, kun je na de make-over alleen nog maar genieten.