Toe aan een nieuwe badkamer?

Lifestyle, Wonen

Heb je het idee dat jouw badkamer wel een rigoureuze opfrisbeurt kan gebruiken? Als je vindt dat je toe bent aan een nieuwe badkamer kijk dan eens bij Bubbels&Jets. Wat betreft inspiratie voor badkamers in Enschede is er in hun showroom geen gebrek. Het lukt vast om jouw badkamer om te toveren tot een mini spa.

Alles voor een echte droombadkamer

Bubbels&Jets heeft alles in huis voor een echte droombadkamer. Je vindt hier moderne, luxe en trendy bad meubilair, douchecabines en zelfs complete sauna’s. Ook kun je hier terecht voor wand- en vloerbekleding van jouw badkamer. Bubbels&Jets heeft prachtige producten in huis van diverse topmerken. Ze zijn gevestigd in Enter, wat vlak bij Enschede ligt. Is Enschede niet in de buurt? Geen zorgen, Bubbels&Jets heeft ook een handige webwinkel zodat je ook vanuit je luie stoel een nieuwe badkamer kunt bestellen.

De specialist op het gebied van sauna’s

Wil je jouw badkamer omtoveren tot een mini spa, dan ben je bij Bubbels&Jets aan het juiste adres. Je vindt hier complete sauna’s van diverse A-merken, en dat hoeft niet peperduur te zijn. Van whirlpools tot infrarood cabines en van stoomcabines tot romantische buitensauna’s die je in je tuin kunt plaatsen. Bubbels&Jets heeft alles in huis voor jouw ontspanning.

Ontwerpen en plaatsen van jouw droombadkamer

Wil je een mooie nieuwe badkamer maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of weet je niet hoe je een badkamer zou kunnen inrichten? Gelukkig kun je bij Bubbels&Jets ook advies inwinnen voor badkamerinrichting. Je kunt zelfs een compleet ontwerp laten maken voor een badkamer. Natuurlijk komen ze als het ontwerp bevalt ook jouw droombadkamer plaatsen. Je hoeft alleen nog het bad te laten vollopen en onderuit te zakken. En dat is nu het toppunt van ontspannen.